Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Snabb och korkad...

Juni 2011Posted by Anna Jarl 2011-06-30 21:31:17

Nu ska jag börja med att gnälla lite:

1. Antingen har jag sträckt mig på nåt jumla sätt eller också har jag ont i njurarna. Har googlat lite (å så sa mamma det också) och tydligen kan man få ont i njurarna om man har vätskebrist, så därför har jag druckit massor av vatten ikväll.

2. Jag har sketaont i baksidan av benen. Så som man hade när man var liten och var riktigt trött. Ringde min osteopat idag (som givetvis har semester till aug) och han frågade hur ofta jag stretchar.... Stretchar?? smiley Enligt honom måste jag stretcha ut baksidan av benen och rumpan... är det så lätt så - inga problem.

3. Nej, nu hade jag inget mer att gnälla över.

Nåt helt annat:

Är det något jag tycker själv att jag har koll på så är det bakning... Men igår bakade jag muffins och formarna höll liksom inte smeten utan flöt ut. Jädra billiga formar, tänkte jag och tog fina formar som jag fått av lilla H och LillPer i julklapp. Samma grej! Så nu har jag ett gäng supergoda muffins men de har något suspekta former... Idag gav jag mig på Kolasnittar. Hur svårt kan det vara liksom - en torr kaka? Jorå serru... De flöt ut i ugnen och jag blev oerhört frustrerad. (Jag föreställde mig att jag var tvungen att baka om alltihop och min fullständigt smockade kalender nästan flimrade framför ögonen...) Vad gör man då? Jo: ringer mamma så klart! Hon gick givetvis direkt med på att baka nötrutor för att rädda sin hysteriska dotter. Ungefär samtidigt insåg jag att de förbaskade kakorna i ugnen SKULLE flyta ut, för man skulle skära dem på skrå.... Ibland är jag inte bara snabb... utan korkad också...

Men med allt ovanstående i åtanke har jag bestämt mig för att strunta i Gbg i helgen. Jag varken orkar eller har lust. Så det så! Det blir med hundra procents säkerhet en låååång sovmorgon och sedan en tur på stan med lilla E.

Hörs imorgon?

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post725