Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Tylörocken

Juli 2011Posted by Anna Jarl 2011-07-03 22:44:53

Jag och lilla E tog en spontan gå-ut-kväll. Det blev en gammal hederlig förfest (på klipporna)-mellanfest (på hotellrum)-efterfest (i världens flådigaste lägenhet i centrala Halmstad där en matta typ kostade mer än alla möbler i vårt hus)-natt. Jag kom hem halv sex...

Det var väldigt länge sedan jag var på After Beach men jag har ända sedan jag jobbade i Sälen haft ett favoritband - DuoJag. Nu har de ju gått och blivit riktigt kända i och med att de var husband i Idol osv men jädrar va bra de är!! Jag hade dessutom glömt min lilla crush på gitarristen Anders.... smiley

Denna charmiga människa!!

Vilket jädra tryck det var!! Minst 20 grader varmt, utomhus på Solgården, massor med folk, ljusshow, eldsprutande och DuoJag och Haaks på scen. Du milde tid vad härligt!!

Efter showen var det bara att ge sig in i myllret på Leifs Lounge. Där bemödar de sig inte med ventilation osv utan alla som tar sig ut på dansgolvet kommer ut därifrån genomvåta av svett. Men det funkar när det är lika för alla lixom. Bra musik som attan och jag som hade ont i fötterna innan (och funderade en millisekund på att ta ett par platta skor) studsade glatt på i mina guldklackar.... (Idag känns dock fötterna som om skinnet är fyra storlekar för litet för att fötterna ska få plats....) Var var jag nu....?

Jo, just det: Om ni inte har insett det innan så var det jordens drag. Det bästa i kråksången är att vi får en chans till: Den 6 aug är det säsongsavslutning med samma band. Då finns det inget annat ställe som är bättre.... lovar.... (Dessutom tror jag det är samma helg som det är Tall Ship Race i stan....)

Hur har jag mått idag då? Jo, jag vaknade halv tio och sedan dess har det varit hålligång. Mamma och pappa kom vid lunch och Pers släkt kom vid tre-tiden. Per fyller ju 46 idag. Grattis honey!

Men man kan väl inte sticka under stol med att jag är lite trött... Dock tror jag att två glas vatten och en alvedon innan jag lade mig var en god hjälp på vägen. Och nu är ska det bli himla skönt att bädda ner sig igen.

Imorgon är det måndag... Men framför allt är det bara 4 dagar kvar till semester. smiley

En ömfotings-kram till alla er!

(Glöm inte att boka in den 6/8!!)

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post729