Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Dan före dan före dan före.... semester!!

Juli 2011Posted by Anna Jarl 2011-07-09 11:16:21

SEEEEEMMMMEEEESSSSTTTEEERRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag skulle egentligen haft semester redan igår men dels ville jag inte sabba för Malin och spela som en potta skit (pga lite ryggont men framför allt dåligt tränad) och dels fanns det inte en chans att jag hade hunnit klart med jobbet. Så work it was!

Men vi börjar från början:

I tisdags hade vi besök på kontoret av VD. Trevligt! Han var imponerad av vårt fina kontor och efter ett par timmars prat/visning/lunch åkte han vidare. Lagom tills dess dök Norrmannen upp och vi drog ner till Helsingborg för en efterlängtad konsert med Robyn.

Vi var nere vid halv sex och då ringlade köerna långa. Istället för att ställa oss där och bli uttråkade så hoppade vi in på Pålsbo Krog och åt fantastiskt god mat med utsikt över havet. Oxcarpaccio till förrätt och burgare med chevrekräm och coleslaw till varmrätt. Norrmannen hade ju privatchaufför och kunde unna sig lyxen att dricka rödvin. Halvåtta var vi klara med maten, åkte till Sofiero, parkerade och ställde oss i kön lagom till den började röra på sig och de släppte in. Perfekt!

Vädret var ju suveränt så massor av folk hade med sig picnic och slog sig ner i gröngräset och hade det allmänt skönt. Förband med Kleerup och Me and my army värmde upp (sådär.....) och sedan var det dags för den lilla lilla tjejen med de fula fula byxorna och det i särklass mest fantastiska rösten och DANSSTILEN jag någonsin sett!!

Ser ni folket? 10000 pers var det tydligen. Och jag var såhär nära:

Ascoolt!! Om man inte ska prata om det mest obvious: att hon har en röst som är unik och oavsett om hon springer ett maraton på scen så är rösten ändå 100%ig. Falska toner eller flämtiga andetag osv finns inte. Men hennes dans!! Hon studsar, hoppar och rör sig som en.... jag hittar inte ord... hon verkligen STUDSAR!! Om man inte var danssugen innan så blir man det, big time!! Så jädra gott att se!

Jag filmade en del men i och med att jag stod så långt fram (med Norrmannen bakom mig som motade bort alla) så gick basen igenom för mycket så det är inte lönt att lägga upp det här. Men det var magiskt!

Dock var jag ju hiskeligt trött på onsdagen... Men det var det värt! Onsdagen innebar möte och intervju i Värnamo till sena kvällen.

Torsdagen innebar kundbesök och sammanfattning med mina medarbetare av vad som behöver göras under de veckorna jag har semester. Sedan gick vi ut och käkade. Det var en kanonkväll och Sigges Garage bjöd på mumsiga tapas. Tex Sashimistekt tonfisk och kalamataoliver..... Mmmmm....... Vi hade så trevligt så klockan blev halv tolv innan vi drog oss hemåt.

Igår hade jag ju som sagt egentligen semester så det var sommarklänning och flip-flop på när jag åkte till kontoret. När klockan närmade sig fem och avstämningsmötena var klara så började jag/vi få koll.

Måste berömma mina medarbetare: i torsdags sitter de lugnt kvar till klockan sju på kontoret och diskuterar jobb, och igår när jag fullständigt sprang iväg strax efter fem för att gå på semesterfest gör de inte en min av att vilja gå hem utan jobbar klart det som bör göras..... I love you!!!

Semesterfesten igår var trevlig men idag...... Idag är min första semesterdag och next stop: beachen.

Hoppas ni har en fantastisk lördag och att vi ses snart!

Stor varm gosig semesterkram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post731