Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Stormen....

Juli 2011Posted by Anna Jarl 2011-07-18 11:49:58

Lugnet efter stormen!

I tisdags kom Lillebror och barnen. Vi grillade på tisdagskvällen och hade det allmänt mysigt. Man hoppas ju alltid på strandväder när man får besök, men det blev det inte riktigt på onsdagen.

Dock tillräckligt för att vi skulle kunna åka till Olivers och bada i poolen och barnen fick leka i hoppborgarna osv medan jag satt under ett palmtak och hade det lugnt och skönt. Vi var även uppe på kontoret och hälsade på. Har liiite svårt att hålla mig därifrån, men annars känner jag att jag har stängt av jobbet rätt duktigt. Å det verkade det ju som på kvällen oxå när en styrelsekollega ringde och undrade om jag skulle med ut och spela som vi bestämt kl. halv sex?? J....a skit!! Det hade jag helt glömt. Jag hade även glömt att det var min föredragning om personalen på mötet efteråt.... Satan!

Det var bara att åka upp till klubben lagom till att de kom in efter 9 hål. Pinsamt! Men mötet gick bra och det passade utmärkt att jag tog med pizza hem till de andra som hade roat sig med att köra fyrhjuling under tiden.

På natten mådde jag riktigt kass - fick gå upp och kräkas och svimmade på toaletten... Ingen upplevelse som jag vill göra om... smiley

På torsdagen var det dags för Svenljunga-borna att åka hem. Vi körde via familjen P där barnen fått nya goa lekkramrater. De ses nog snart igen.

På fredagen åkte jag först upp till klubben för att ha ett möte och sedan tog jag vägen om kontoret (igen....) Men sedan ringde nästa gäng gäster som var på ingång. Detta är alltså en kund till mig och hans tre kompisar som skulle tillbringa en helg i Halmstad.

Den här helgen innebar förtvivlat lite sömn och en helsickes massa dricka (fast inte så mycket hos mig för jag passade på att köra en hel del) men mest av allt har vi haft himla kul!!

Fredagen började (eller böjte som de säger) med kaffe och konjak här hemma och följdes upp av after beach på Solgården, Tylösand. Trots sådär väder var det helt ok drag och Bad Influence fick igång de flesta.

Efter grillad oxfilé och sherrysås (och givetvis irish coffee) hemma så skulle vi självklart visa vad vi gick för på SingStar... Ja jösses!! Framåt elva-tiden kom taxin och vi tog en sväng på lilla torg med goda drinkar och hade det allmänt trevligt. Tror ni att de nöjde sig med "liten utgång"? Nix. Nattklubb Bond nästa..... Det var lagom med folk och inte så klabbigt varmt när vi kom så vi rockade på dansgolvet ett par timmar. Å då menar jag verkligen rockade!! Ett par av oss var hemma vid halv tre och de andra dunsade in vid fyra....

Sedan kommer det ultimata beviset på att jag håller på att bli gammal: Jag vaknade klockan halv nio och kunde inte somna om.... smiley

Men det var fler än jag som var vakna.... Frukost och hopp in i duschen... Sedan hade vi överraskningsplaner för de andra. Vi tog oss ut till Tylösand och där deltog vi (till allas förtjusning.... NOT!) i ett dransträningspass - Zumba...

Vet ni vad det är? En timmas dansträning som inte är speciellt konditionskrävande, men höftleden jobbar HELA tiden. Rumpan ska svänga jädrar-anåda och det är verkligen AS-JOBBIGT!!! Jag har ändå gjort min beskärda del av timmar i en dansstudio, men även om vi räknar bort att man var bakfull och det kändes som om drinkarna i magen fick en shake för mycket, så var det katastrof-jobbigt i alla fall!!

Men jag hade det inte värst....

Bröderna Herrey-revival...

Det finns faktiskt film på detta oxå. Problemet är att där är jag med... Så den filmen bevaras fint i de Vislandska skogarna... smiley

Vi tog lite välbehövlig vila i sanddynorna efter passet (de av oss som inte är rastlösa som tusan!!) och sedan var det lunch på Punch. Kvällens mat inhandlades och sedan fick jag krascha i sängen i nån timma innan det var dags för nya tag.... smiley

Jojo och Kroken kom också på grille och tiden gick snabbt som tusan. Per och Kroken följde inte med ut och Jojo erbjöd sig att vara chaufför för kvällen (stackars liten!) så via ett förfest-stopp hos lilla E stod vi snart i kön till Leifs Lounge, Tylöhus.

Det var faktiskt kö tidigt! Vi kom in vid elva och sedan var det bara att rocka loss! Vid tolv tog vi stämpel och hade lite mellan-fest på klipporna och sedan drog dansgolvet igen... Det var mycket mer folk denna lördagen än förra gången, men lika svettigt. (Det kanske var lika bra att det var trångt = tog lång tid att komma fram till baren....Dock drack jag bland annat en mojito som var fantastiskt god!) Framåt halv tre hade jag slut på dans-moves och mina fötter gjorde mördande ont!

Hemma blev det natta-mat (bland de massor av whisky-glas som Per och co hade haft provning i under kvällen) och sedan efterlängtad sömn!!

Lite dävna och med lite pust och stånk och stön samlades vi för frukost vid tio-tiden... Och några timmar senare drog Vislanda-borna hemåt.

Vi har haft en riktigt riktigt kul helg med massor av skratt och högt till tak. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka (bara jag får sova ikapp innan.....) smiley

Jag och Per kikade på en film - den nya X-men. Jag gillar sånt! Tyckte den var jättebra! Och via kycklingvingar på Olivers hämtade vi upp Beach som hade biljetter till fotbollen - HBK - Elfsborg.

Är det någon match jag vill se så är det den. Jag vet ju inte riktigt var min lojalitet ligger... Men när jag gick dit var jag övetygad om att jag hejade på Elfsborg.... När jag väl såg dem värma upp och tittade på laguppställningarna så började jag faktiskt tycka lite synd om HBK... De är ju så små!!

Faktum är att HBK hade full koll (eller nja, nästan då...) första halvlek och gjorde oxå första målet. Andra halvlek hade knappt börjat innan Elfsborg petade in ett mål, men sedan bättrade sig HBK igen. När det nästan var slut och jag precis sagt: nu är det lite Texas här i försvaret, så blev det 2-1 till Elfsborg och Beach dängde stolen i väggen och gick hem.... (Han har ett jädra temperament den där. Skulle vara himla kul och se honom när han tränar sitt lag.... Ryktet säger att han då och då blir förvisad upp på läktaren... smiley)

Det är roligt att titta på fotboll, faktiskt.... Borde göra det oftare...

Behöver jag säga att jag slocknade som ett ljus klockan tolv? Vaknade vid elva idag och känner mig hyfsat pigg och redo för en ny semestervecka!

smiley

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post734