Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Party och HP...

Juli 2011Posted by Anna Jarl 2011-07-24 18:24:21

Redo för party. (Hann inte göra nåt med håret - därav härvan på huvudet.) Hann däremot springa 6,5 och byta gardiner och fixa här hemma.

Partyt var en överraskningsgrej för en kompis från Sthlm som fyllt 40. Han blev mäkta förvånad när alla gamla kompisar var hemma hos hans syster när han kom dit för en lugn och fin middag. God mat och en massa dricka blev det. Liiiite berusad.... men som tur är känner jag inte av det idag.

Jojo och jag har varit och fikat och jag sprang på sjätte delen av Grottbjörnens folk som jag ska sätta tänderna i nu en stund innan det blir sista delen av Harry Potter på bio. Ska testa 3D... Inte riktigt säker på den succén men vi får se.....

Jag blir galen på det här dåliga vädret och har massa rastlöshet i benen... Vill ha lite äventyr!! Jag och Jojo har pratat om att dra till Öland nästa helg. Och givetvis ta vägen om Kosta Outlet. Per var sådär sugen på att följa med, men man vet aldrig.

Bäst i Ipoden just nu: Välkommen in! med Maggio och Don´t stop believe med Journey.

en riktig trollkarls-kram på er.... (eg ska det ju stå häx-kram, men det låter så illa smiley.....)

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post739