Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Mera skor åt folket!! :)

Juli 2011Posted by Anna Jarl 2011-07-29 11:48:07

Strand?! Yeah right.... icke...

Jag njöt en ansiktsbehandling (där hon i stort sett skrattade åt mig när jag klagade över mina stora porer). Helt fantastiskt med massage och allt annat.

Sedan njöt jag ännu mer av ensam shopping i stan. Bland annat besökte jag en affär som fru P och TT hade rekommenderat - Rock Style. Jag provade klänning efter klänning men det var inget riktigt jag föll för. Däremot ett par skor... givetvis...

Ett par Wrangler - HUR mjuka och goa som helst! = lycklig Anna.

Resten av dagen tog vi det lugnt och chillade. På kvällen hälsade vi på kompisar från Stockholm som köpt "stuga" i Vilshärad. Det var verkligen en jättefin stuga/hus! Där kommer de trivas som fisken. God mat och god dryck senare så slocknade vi.

Idag har jag ägnat mig åt lite kvalificerad packning för vid 15-tiden i eftermiddag drar jag till Kosta/Kalmar/Öland på tjej-äventyr. jag vet... Det ska bli pissigt väder - men man får inte roligare än man gör sig... eller?

Hörs!

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post743