Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Kick-off och maxad Max....

September 2011Posted by Anna Jarl 2011-09-01 22:21:37

SWISCH!!! Vad var det? Det var mån, tis, ons och tor denna veckan!

Måndagen innebar mer utbildning och på kvällen kom alla kollegor från Sveriges alla hörn. Kvällen avslutades mycket trevligt på Harrys i K-krona.

Tisdagen innehöll "vanligt" jobb hela dagen. Det var riktigt trevligt att ha inte bara sina regionskompanjoner runt sig utan HELA företaget. Det är faktiskt första gången som jag känner att det verkligen blev något gjort när man är på HK. (Alltså: man jobbar ju alltid, men det blir så mycket mellansnack i vanliga fall. Nu var det hard core jobb, lixom.)

På eftermiddagen var det stormöte med genomgång av siffror och diagram och staplar och framtidsplaner. Bästa säljaren (mest % över budget) och bästa rekryteraren (flest rekryterade) korades. Gissa från vilken region de kom?? ;)

Snabbt ombyte - och då menar jag SNABBT för att åka ut på en båt i skärgården och käka och dricka gott ihop och allmänt ha det trevligt. Tre timmar senare gick vi iland och vandrade vidare. Någon irish och kanske nån cider senare så slocknade jag i hotellsängen.... Trodde du ja! Efter en irish kl. halv tio? Nixpix. Sista gången kollade jag på klockan 02.50......

Kl. 6.15 ringde klock-jäkeln igen.... Onsdagen skulle innehålla föredrag om vår ISO-certifiering och sedan skulle vår vd hålla en inspirationsföreläsning. GÄÄÄÄSP!!

ISO-gubben var en trevlig prick, men just hans specialområde är ju inget man går igång på även om det är nödvändigt och säkert nyttigt. Därefter kom överraskningen: istället för vd.n studsade en av Sveriges främsta säljtränare in - Max Söderpalm. Och när jag säger studsade, menar jag det. Man kan faktiskt säga att han studsade i 6 timmar! Om man får lära sig i vanliga föreläsnings-sammanhang att man bör ha en paus var 40 minut så visste inte han det. Han hade mycket få pauser..... Tricket är kanske att vara så intressant att de inte behövs utom möjligtvis när folk håller på att kissa på sig. Det var trollbindande intressant och otroligt peppande!

Det enda bra med att föreläsningen tog slut var att jag äntligen fick åka hem. :)

Idag har mina säljare varit så taggade att det ryker ur öronen på dem. Akta dig, vad rekryterarna kommer att få att göra! :)

Denna dagen avslutades med middag på stan med lilla E som fyller år. Men nu är det sängen!!

Stor kram till er

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post760