Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Gambia??

September 2011Posted by Anna Jarl 2011-09-12 21:04:48

En sammanfattning av helgen, eller rättare sagt sedan i torsdags:

Fuego i torsdags - Ett trevligt pass... Men lite för lite "dans" för mig.... Det var ju så klart skaka rumpa lite grann... Jag diggar inte när det bara är spansk musik - fattar ju inte vad de säger och kan ju inte sjunga med!!

Efter jobbet i fredags skulle vi bara ha en liten after work i Vislanda... Jo, tjena! Klockan kvart i tre kom jag och Happy hem till henne. Då var vi hyfsat trötta och lagom berusade...

Dagen efter i korta drag: Trött som in i hundan, beställde en resa till Gambia (!) tillsammans med Happy och W, gick och lade mig kl. tolv och sov i 11 timmar... :)

Igår jobbade jag en hel del och under tiden puttrade en rödvinsgryta på spisen. Den blev faktiskt riktigt bra. Ett litet möte på golfklubben hann jag med innan det var dags för sängen igen....

Idag har jag jobbat som vanligt. Tre telefonmöten, ett offertarbete och en kandidatpresentation fick plats tillsammans med ett möte på en svetsutbildning. Ikväll har jag faktiskt mest surfat på Gambia... Helt overkligt att vi ska dit! Men kul!

Måste fixa inför imorgon... Som Max säger: Kom förberedd.... (Inte som idag, när jag trodde att jag skulle vara på kontoret hela dagen och tog på mig en huvtröja och baggy jeans.... Tyckte det var sådär roligt när AH kl 14 kom och sa att han hade fått in en kandidatpresentation kl. 16 som jag var tvungen att följa med på...........Tror det gick bra ändå, faktiskt...)

Måndagskram

  • Comments(2)//annapanna.annajarl.se/#post767