Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Happy Torsdag!

September 2011Posted by Anna Jarl 2011-09-15 21:56:10

God torsdags-kväll!

Bra dag på kontoret med Ben&Jerry-glass (nä, jag äter inga kolhydrater....) till AH.s ära. Det händer så himla mycket hela tiden så man hinner knappt med, men det är riktigt roligt när man märker att de nya har lärt sig massor och blir mer och mer självgående. Gott jobbat!

Då kan jag oxå med gott samvete åka till Gambia en sväng. På onsdag ska vi ta massa sprutor och grejer.... Det är mindre trevligt. Man måste tydligen ha sitt vaccinationskort med sig vid inresa till Gambia.... Hmmmm.... Vad sa du att det hette sa du? Har även läst mig till idag att man kan åka på krokodilfarm - SKULLE INTE TRO DET!! Inte för att jag är rädd för dem, utan för att jag tycker så gräsligt synd om dem. Ska nog inte befinna mig alltför mycket på marknader heller... Vet aldrig vad man kan se i burar där som jag sedan bölar för att jag tycker synd om....

Vet ni: jag har köpt ett par skor... smiley Jag skickade efter ett par röda mocka-stövletter. De har inte kommit än, men det kan väl inte bli fel eller? och nej... Jag har inga sådana innan. Så det så!

I helgen har jag faktiskt inte så mycket bokat, mer än en inflyttningsfest. Men istället finns det en to-do- lista som är lång som en följetong.... Bland annat står det på den att köpa födelsedagspresent till syskonbarn, sola, hämta saker på Posten från Dermoshop, skicka födelsedagspresent (bara en månad försent) till mitt gudbarn i Norge, få koll på Sälenresan, helst göra lite praliner eftersom jag har en färdig Dooleys-tryffel i kylen osv osv osv.

Men först ska vi ha fredag. Imorgon blir det en dag i bilen och hos kunder.

Happy Torsdag på er

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post769