Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Röda klackar....

September 2011Posted by Anna Jarl 2011-09-27 20:52:09

Lagom höga, lagom röda och alldeles.....alldeles jättesnygga!

Inatt sov jag riktigt riktigt dåligt. Jag var helt speedad och kunde inte slappna av alls....Varför? Ingen aning.... Men jag hoppas verkligen inte att det upprepas...

Idag har min nya HTC fått vara med på en vanlig arbetsdag i bilen. Och jag kan säga att det gillade han inte alls! Batteriet dras ut på nolltid, den blir GLÖD-het och jag har fruktansvärt dålig täckning. Dessutom är ju displayen så liten.... Jag har inte en chans att leta upp ett telefonnummer utan att köra av vägen.... (För att inte tala om att SMS.a eller maila vilket jag ju aldrig aldrig någonsin gör när jag kör.....) Så nu sitter SIM-kortet i min gamla Iphone igen... :)

Nu när det inte blev Gambia så har jag en flygresa t/r upp till Stockholm lixom "över". Funderar på om man ska boka om den och åka och kika på Idol-finalen kanske...?

På tal om Idol så börjar det väl snart va?

Ska springa igenom duschen först.

Ha en fortsatt skön tisdag!

kramers

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post776