Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Nästan en vecka!

Oktober 2011Posted by Anna Jarl 2011-10-04 18:36:03

Å så skriver vi oktober....

Helg galet vad veckorna går. Tänkte att jag kanske inte hade bloggat på ett par dagar - å så har det gått nästan en vecka!

Fredagen tillbringade jag ju i K-krona med bland annat ISO-revsion, eller nån för-revision. Milda makter vad torrt! Jag fattar att det är bra, nyttigt, fina arbetsredskap och allt det där, men själva kontrollen och framtagandet av dokument osv är snustorrt!! Motsatsen till det kom på kvällen när jag hade tutat hemåt och var sen till Sparrow och Segnälkab som ville hålla kvar sommaren med att ställa till drinkkalas. Som sagt: jag var mer sen än vanligt och herr N serverade mig en dubbel Cosmopolitan och en uppmaning att "kom ifatt" när jag klev in.

Jodu.... efter en sisådär 18 minuter kändes det som jag var ifatt och förbi.... Jag följde upp med nån caipirina och nåt glas rött osv och sedan sa Per att det inte gick att få tyst på mig.... (Förvånad!) I taxin på vägen hem somnade jag som en stock och när jag väl kom in kunde jag nog lika gärna tagit ut linserna och lagt dem i frysen eller nåt.

Lördagen började törstigt! Efter ett par timmar i sängen framför inspelade Idol-avsnitt (kan det bli bättre?) jobbade jag och sedan var det dags att göra sig iordning för nästa fest. Denna hölls i Vislanda! Fullt drag och mycket roliga människor. Massor av musik och god mat, i alla fall tills vi åkte in till Växjö. Den staden har hittills inte imponerat på mig när det gäller uteställen..... Harrys var även denna gång något av en besvikelse...

Jag fick faktiskt inte i mig några mängder alkohol på lördagen så jag var rätt ok dagen efter. Men det är så attans trevligt hos Happy så jag blev sittande vid köksbordet (efter att ha blivit serverad pannkaksfrukost!! Det ni!) till typ kl. tre på eftermiddagen. Först då hade jag vett på att åka hem.

Måndagen var som vanligt fylld av möten, men den avslutades med kundevent på Vida Arena i Växjö. Vi var 22 pers varav 4 från Ikett som intog en trerätters middag (tonfiskcarpaccio, kalvytterfilé med polenta och tiramisu) innan matchen mellan Lakers och Brynäs. De två första perioderna var rätt lama, men sedan! Jädrar i min lilla låda vilken temperaturhöjning det blev när målen började trilla in! Rolig kväll med vinst för Lakers.

Lika kul var det INTE att köra hem efteråt. Agerade lite taxi åt ett par kunder och var hemma vid tolv och klockan ringde 5.45 som vanligt.

Idag har jag varit i Skåne på tur. Kandidatpresentation hos kund som resulterade i att en konsult börjar redan imorgon. Så ska det va! Snabba puckar!

Men nu ikväll är jag inte jättesnabb i benen. Har varit hemma i en halvtimma och sitter redan i morgonrock! Skööööönt!

Nu ska jag ta och kika lite på vår sälen-bokning och sedan blir det tidig bed-time.

blåsig kram på er!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post778