Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Viggo på äventyr!

Oktober 2011Posted by Anna Jarl 2011-10-05 20:01:45

En helt vanlig onsdag på jobbet. En kandidatpresentation och tre kundbesök - som tur är inte så långt bort.

När jag kom hem stod en liten katt utanför och jamade. Den hade varit med Per hela eftermiddagen i trädgården och var hur kelsjuk som helst. Sånt klarar inte jag! Tänk om det är en sommarkatt som inte har nånstans att bo?? Samtidigt kan vi verkligen inte ha fler hos oss! Jag ringde runt till lite grannar och fick reda på var katten (som hette Viggo) troligen hörde hemma. De svarade inte i telefon så jag åkte dit och med mig tillbaka fick jag en hel familj som hämtade en efterlängtad Viggo! Skööööööönt!

Ikväll har jag beställt skidor och liftkort till vår Sälen-resa. Jag har även kikat lite på att flyga upp istället för att åka tråk-resan med bil. Det är värt rätt mycket pengar för mig att slippa. Men insåg snabbt att med alla väntetider osv är man inte uppe speciellt mycket fortare. Så bil it is!

Vad säger ni pöjkar och flickor? Är det dags att ta sig till Träningskompaniet och få igång kroppastollen igen? Det har varit på min "ToDo"-lista ett bra tag nu.... Känns som att det bara finns en som kan ta tag i det..................

Till helgen kanske.....

kram!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post779