Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Luuuuugn helg

Oktober 2011Posted by Anna Jarl 2011-10-23 20:29:33

Söndag kväll. Countdown till Egypten: 3 dagar.

Helgen har varit lugn. Packat, tvättat, sovit och hjälp vad jag spelar Wordfeud! Har blivit total-besatt! Just nu har jag 9 matcher på gång samtidigt. Jag vet - lite nördigt, men det måste väl ändå vara bättre än krigsspel eller tetris, eller?

Var på hm och shoppade lite. Märkligt - ena dagen går man där hur länge som helst och hittar inte nåt alls och nästa så får man gå omgångar till provrummet. Lusten att gå till provrummet ökar ju oxå när man får gå NER i storlek på alla plagg... Vad är det de säger: Plötsligt händer det! :-) Det där lät ju bra, men faktum är nog att alla de kläder jag köpte nog ska vara väldigt löst sittande medan jag föredrar dem lite tightare för att undvika "tält-syndromet".

Idag har vi oxå haft fin-besök från U-hamn. Trevligt att folk har vett på att bjuda in sig själva på fika när man inte vet att de är i närheten! De ska oxå med till Sälen i januari så det ska bli attans trevligt.

Som sagt: Egypten snart. Tror ni att det bara är jag som har lovat sig själv att besöka gymmet på hotellet VARJE dag?? Tror ni att det bara är jag som inte kommer att hålla det. Frågade nån jädrigt vältränad bekant hur han orkar och om han hade nåt tips till mig: "Det är bara att kötta igång, så går det av sig själv." Yeah, right! :-) Vore gött att "kötta igång" på semestern då...... Komma hem som en välsvarvad tjej... Va?! Menar ni att det inte går på en vecka?! Och att man måste ha tålamod?! Örk!

Imorgon bär det av till K-krona igen. Ytterligare en hotellövernattning och på tis kommer resten av gänget ner. Brukar bli ett gött surr på kontoret när alla är där. Ser jag fram emot!

Ha nu en fortsatt skön söndag.

Stooooor kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post783