Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Snart dags för avfärd....

Oktober 2011Posted by Anna Jarl 2011-10-26 21:15:37

Nu är det nära!

Har skickat de sista mailen (stackars mina kollegor. De har fått ett par stycken: "Jag glömde bara säga....."-mail) och har snart strukit allt på packa-listan....

Klockan 3 inatt ringer klockan och sedan drar vi. Som tur är har vi grannar som passar katter och panna och bastu och allt vad där är. Tack som tusan till dem!

Har tagit fram min gamla skinn-ryggsäck som varit med på alla resor sedan jag köpte den -95 på Kos. Han är lite rostig på spännena osv men givetvis ska han med även denna gång.

På tal om 90-talet.... Idag hade jag på mig ett par typ knähöga svarta skinn-stövlar med snörning. Många tyckte de var jättefina och undrade var jag köpt dem.... Efter lååååång stunds fundering insåg jag att köpte dem -92 när jag gick på gymnasiet.... Kom sedan inte och klaga på att jag lägger mycket pengar på skor! De håller ett tag oxå.... :)

Nähä, mina vänner: dags att packa klart och gå till kojs. Ett par Wordfeud-matcher väntar också.... :)

Bara jag kan så uppdaterar jag här vad som händer under veckan.

Stor kram!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post784