Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Egypten tis

November 2011Posted by Anna Jarl 2011-11-01 07:16:35
Skrev att det var november igår... Var lite före min tid. Men idag så...

Sitter vid poolen och skriver. Klockan är 8 och det är redan hett. Inte ett moln... Så långt ögat kan nå... :-) per sover fortfarande skönhetssömn.

Igår var jag på manikyr och pedikyr. Inte Thailands-priser men inte Halmstad-priser heller. De är SÅ noga! Ingenstans jag har gjort det i Sverige som de är så finslipade med den lilla saxen som knipsar bort gamla fula nagelbandsrester osv. Sedan har de ett ascoolt sätt att ta bort hår som tydligen användes redan för flera tusen år sedan. De gör en ögla av vanlig sytråd och kopplar den runt småhår tex mina på tårna eller fotryggen och rycker upp dem. Oerhört effektivt!

Av pärlmannen på stranden beställde jag ett par specialgjorda örhängen. Svarta pärlor i tre långa trådar som avslutas med varsin döskalle i guld. Jättefina! Kan lätt bli något par till. Hans lilla strand-hydda ser ut som en godisaffär med pärlor i alla färger och former som glittrar i solen. Sånt trillar jag lätt dit för!

Igår blev det ett aerobicspass....

Jag har faktiskt varit rätt duktig på att använda handsprit för första gången i mitt liv. (vad är svininfluensan mot en släng av magsjuka lixom...) so far, so good. Per och en av våra grannar från Alingsås är lite risiga i magen och de är förmodligen också de som spritar sämst.... Händerna i alla fall... ;-)

Strax sax för frukost. Pannkaksmannen: here I come!

Kramers!!

  • Comments(2)//annapanna.annajarl.se/#post790