Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Fox och min nya kompis....

November 2011Posted by Anna Jarl 2011-11-05 23:51:11

Nu ska vi se: Onsdag kväll: Fick spö i minigolf av herr Alingsås och Per... Inge bra. Fick oxå tag i en guldberlock till mitt armband. Fick en bismark-länk av RR på en födelsedag för länge sedan och i det har jag fäst ett minne från många av de resor jag varit på. Där finns bland annat en delfin från Kos, en hand från rhodos, en triangel från Turiket, en lyckohand från Marocko (tror jag), en elefant från thailand, en stem från Lanzarote, en stjärna från Thailand, en torso från ? å så har jag nu en turhand till från Egypten och ett snäckskal från Quatar som jag inte satt i än.

Borde bära armbandet varje dag med tanke på hur många turögon och turhänder det har på sig....

I torsdags attack-solade jag i ett par timmar innan det var dags att göra sig iordning för hemfärd. Jag läste hela vägen hem så det gick hyfsat fort. Har lyckats ta mig igenom ett antal böcker under resan: Elsas värld, Svart Sorti, Idealisten, Strindbergs Stjärna, Niceville, Den perfekte mannen och Hollywood Girls. En om dagen typ.... :)

Skojar ni att katterna hade saknat oss! De kunde lixom inte få nog och letade upp händerna så de helt säkert blev lite mer klappade.... En del säger att katter inte visar om de är glada eller så. Bullshit!

I fredags hade jag semester men åkte ändå in till jobbet i ett par timmar. Efter det handlade jag gardiner, presentkort till fru P som tack för katt-hjälp, och, mina damer och herrar: ett klippkort på Träningskompaniet!! I Egypten stiftade jag bekantskap med Fox - en 25årig satikens vältränad egyptier som var aktivitetsledare på hotellet. Han ägnade sig åt ett stretchpass, ett vattengympa-pass, ett vattenpolo-pass, ytterligare ett vattengympa-pass och till sist ett aerobicpass varje dag. Tror ni han var fit? Nu ska ni inte tro att jag är "tant-sjuk" och trånade efter honom, men grejen var att han var trevlig och duktig på engelska så både jag och Per pratade en del med honom om hur det funkade i deras kultur osv. Men.... jag var antingen på hans aerobic-pass eller på gymmet varje dag och min förhoppning är att jag kan fortsätta liiiiite granna här hemma i alla fall. Tyvärr är chansen att jag blir Fox-fit lika med noll, men jag kan ju försöka...

Fredag kväll är ju lika med Idol och den underhållningen behövs när man har lite ups and downs för övrigt. (Tur att per och T finns oxå....) Ska inte prata för mycket i gåtor men jag är alldeles för van att få som jag vill, och blir SÅ frustrerad när det inte funkar!

Idag har jag hunnit handla mer mat (back to lchf.....), köpa ett par jeans som nästan kastade sig emot mig i affären, handla en massa ljung och andra växter som överlever en kall Tolarps-vinter och plantera dessa oxå. En låååång fika hos TT och TT var mycket trevlig!

Ikväll har jag förberett en rödvinsgryta för imorgon och mest slöat framför Så mycket bättre. Lite kul ändå med så välkända artister som berättar om hur coolt de själva tycker att det är att få framföra DERAS idolers låtar face to face.

Men nu är det sängen för ikväll...

Jag tänkte avsluta med en bild av min nya as-coola kompis (och det är INTE Fox....) ;)

Puss och gonatt!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post792