Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Träning, önskelista och en idiot....

November 2011Posted by Anna Jarl 2011-11-20 21:22:17

Heeeeeej!!

Hinner ju inte blogga varje dag... Men sluta inte titta in här ändå....

Denna veckan har jag jobbat som vanligt, haft säljchefsmöte och aw med konsulter och kunder. Som vanligt är det en liiiiiiten tagg i samvetet att jag inte tränat.... men nu har jag pratat lite med mina chefer om att jag kanske jobbar en smula för mycket och det har jag fått order om att jag inte ska. Så då kanske det blir nån timma över till träning i alla fall. Det svåra är ju att börja! Idag? Nej, idag har jag varit aaaaalldeles för trött. Imorgon? Jo, men imorgon ska jag på hockey med kunder.... :)

På tisdag? Ja, kanske det....

Jag har tjuvstartat lite och har redan gjort adventsfint. Mysigt värre här hemma nu. I helgen har jag oxå tillverkat lite praliner och massor av kola. Pralinerna för att NÅGON lovat bort dem innan jag ens visste om det.... Kolan är till på torsdag när jag och mina kollegor ska vara här och fixa det årliga julgodiset till snälla kunder.

Fyra sorter blir det: Pepparkakskola, vaniljkola, apelsinchokladkola och mintchokladkola. Bubblare är också turkisk peppar-kola och whiskykola.... :)

Första satsen fudge är gjord och även knäck. I like christmas.

Har faktiskt börjat fixa lite julklappar oxå. Mamma och pappa är nästan klara. Jag har liten idé till lillebror. Lilla H och Perrelliperra är svåra som vanligt. A1 och A2 har jag en god start till och de norska barnen har jag full koll på. Vem har vi kvar? Japp. Per.... Där blir det liiiite svårare. Han behöver en ny skidjacka men korkade jag gick och köpte en till honom i förra veckan. Dessutom var jag på golfrean och köpte en Lyle&Scott-tröja som jag borde sparat till jul, men den fick han igår.... Får fundera vidare på den....

Än så länge ser min önskelista ut så här: nya vardagsbestick, behandlingar hos Annette & Marie, mer delar till min vardagsservis, Zlatans bok (givetvis), roliga bakformar och pralinformar..... Jag fyller på efter hand...

Nu börjar snart En idiot på resa och jösses vad jag skrattade förra veckan när jag såg det. Ska springa igenom duschen innan.

Hörs snart igen?

söndagskram!!

  • Comments(2)//annapanna.annajarl.se/#post795