Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Tebax!!

Feb 2012Posted by Anna Jarl 2012-02-02 19:39:12

I´m back!

Tack snälla Taxie (och ni andra) som kikar in här då och då trots att jag inte är superflitig. Eller rättare sagt: jag har inte haft lust att skriva för jag tycker att de flesta inlägg blir upprepningar hela tiden. Men nu har jag lust igen! :)

Jag känner att jag har lite mer tid nu. Det beror delvis på att det är lugnare (och därmed lite tråkigare, men det är la bra att andas nån gång kanske) på jobbet. Och dels beror det på min privata situation. Den vet många av er om och jag tänker inte bluddra en massa om den här.

Jobbet ja: det var ju inte länge sedan jag ägnade en hel massa tid åt att lära upp nya säljare och rekryterare på min region. Nu känns det som om de "flyger själva" och det är en skön känsla när det flyter på och alla vet vad de ska göra, vad som förväntas av dem och i många fall överträffar de förväntningarna. Gott!

Igår hade jag och Per köttbestyr. Vi fick en kvarts ko - vi snackar typ 50 kg kött! Själva mängden var inte problemet utan hur i hela havet ser man skillnad på rostbiff, fransyska, rostas, rulle, osv osv osv.... Jag är varken slaktare, kock eller bondmora... ;) Men en eloge till Citygross hemsida och lite uteslutningsmetod så fick vi nog rätt på det till slut. Mycket blir givetvis grytbitar och färs.

Vad händer annars då? Jo, till helgen bär det av till Småland. Förra helgen tyckte jag gick aaaaalldeles för långsamt så Happy var snäll och förbarmade sig över mig. Thanx! Vi hade tydligen ett par alternativ för lördagskvällen varav ett var en lokal pub och ett var Växjö stad. Vi får la se.

Men vet ni: jag kommer nog försöka hålla till här lite oftare nu. Hoppas ni alla mår bra.

Stor "på-återseende"-kram :)

  • Comments(2)//annapanna.annajarl.se/#post796