Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Fredagskväll med AS

Feb 2012Posted by Anna Jarl 2012-02-10 23:29:42

Så jädra irriterande när man skriver inlägg och så krånglar datorn så man måste göra om allt!! Men här kommer en kortare version:

Fredag igen! Veckorna flyger fram och det är görskönt att det blir ljusare. Vårkänslorna börjar dessutom flyta upp till ytan. smiley

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Pratat i telefon med AS. I tre timmar faktiskt! Det var jättelänge sedan och det var skönt att "lätta sitt hjärta". Tack!

Kände mig lite övergiven när jag åkte från jobbet idag och ville verkligen hitta på nåt kul, men när jag väl kom hem var jag ruskigt trött. Så det var la kanske tur.

Vet ni: Lilla H har blivit mamma! Vilket innebär att El Patron har blivit pappa! Världens sötaste mini-H tog typ 36 timmar på sig att komma ut men alla mår bra och jag har tagit kö-lapp för att få åka till Gbg och hälsa på dem. Grattis!

Träning imorgon fm kanske? Näe, sängen kommer att vara alltför skön. Möjligtvis på söndag em....

Dags att sova.

Fredagskram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post800