Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Ibland blir det inte som man tänkt sig....

Feb 2012Posted by Anna Jarl 2012-02-16 22:14:41

Hjäääälp! Veckorna bara springer iväg.

Denna veckan har jag inte varit hemma en enda kväll. Igår var jag på en föreläsning med Olof Röhlander. Det var alltså han som höll i föreläsningen. Jag var inte där MED honom.... :) Mycket bra för övrigt. Han påstår att det väldigt ofta blir som man tänkt sig. Han sa mycket tänkvärt och det behövs såna kickar ibland för att komma på "ur spår" eller kanske "på rätt bana" igen.

Måndags, tisdags och ikväll var jag ute hos Per. Vad menar du nu, tänker du....? Vaddå ute hos Per? Ni bor väl ihop eller?

Njaä... Vi gör faktiskt inte det längre. Det är en av de få sakerna Olof Röhlander har fel i. Där blev det INTE som vi tänkt oss. Jag och Per håller nämligen på att dela vårt hem för vi ska gå skilda vägar. Jag tänker inte gå in på detaljer, men det kan vara bra för er att veta. Supertråkigt och inget som jag vill att någon ska behöva gå igenom, men så är det.

Just nu hyr jag ett tillfälligt boende inne i stan och är på jakt efter egen lägenhet. Bara det är ett heltidsjobb men jag har ett par lägenheter på gång. Det gäller bara att känna att det är rätt. Standarden som jag hade i huset kommer jag förmodligen aldrig mer att få, men det kommer att bli bra i alla fall.

Men allt detta är anledningen dels till att jag inte hunnit skriva (vad ska jag skriva lixom: han tog den blå vasen och jag tog den röda.....) och dels till att jag är så himla trött så jag har ont i hela kroppen. Därför är det dags att släcka nu.

Sov så gott och dröm sött!

gonatt-kram

  • Comments(3)//annapanna.annajarl.se/#post802