Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Nytt boende

Feb 2012Posted by Anna Jarl 2012-02-17 23:23:32

Bra dag på jobbet! Inte så mycket för mig, men för mina säljare, vilket är nästan ännu roligare! De är duktiga de!

Idag hittade jag en lägenhet. Efter 346 visningar (njaä, men 4 i alla fall) så hade jag tur och var först i kön på en 3a centralt i stan. Det är inte mitt i smeten, men sådär lagom gångavstånd. Inflyttning förste mars så det är snabba puckar. Det här blir nog faktiskt bra tror jag.

Kvällen har tillbringats i Tolarp med ännu mer delning av grejer. Efter delning har både jag och Per två fullt normala hem i motsats till det överflöd vi haft tidigare. Tror ingen av oss kommer att sakna något direkt materiellt när allt är klart. Ja, det är klart, lite möbler får vi komplettera med. Men där finns ju till exempel Blocket. smiley Eller i värsta fall Boarp där man nog skulle kunna plocka ihop både ett och två bohag.

Nu är det dags att sova för imorgon bär det iväg norrut. Kan ev bli ett stopp på Freeport men den huvudsakliga attraktionen är så klart mini-H. Ska bli jättekul!

Stor sömnig kram på er

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post803