Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Kappsäck

Feb 2012Posted by Anna Jarl 2012-02-26 20:54:52

Jag bor i kappsäck... :)

I torsdags gav jag mig av mot Svenljunga för att gratulera mamma på födelsedagen. (Och Prinsessan Estelles födelsedag visade det sig oxå.) Grattis till er båda!

I fredags kväll drog jag vidare mot Wiseland. Där har Happy och CW tagit hand om mig hela helgen. Jag har verkligen blivit uppassad och inte behövt lyfta ett finger. Lite pinsamt men åh så skönt! Tack! Lördagen innebär först lite shopping i Växjö och sedan ett race genom dusch osv (varför i hela havet missbedömer man alltid tiden och får så himla bråttom??) för att åka till förfest och hockey och ännu mer fest i Växjö. Det var en bra kväll men uteställena där har ännu så länge en del kvar att bevisa för mig....

Så efter igår (som till och med innehöll tequila(!) Har inte druckit det sedan jag var 25 typ. Det gick åt fem citronskivor till en liiiiiiten snaps, men det smakade faktiskt inte så illa som jag kommer ihåg. ) är jag lite sliten idag.

CW och Happy följde med till Bror Perssons möbler för att reka lite soffor, priser osv. Vi får väl se vad vi kan få till.

Nu sitter jag i pyjamas hos mamma och pappa igen och ska bege mig uppåt Lidköping imorgon. Det var meningen att jag skulle sova där till tis men ett möte blev avbokat så nu kommer jag faktiskt hem imorgon kväll. Kanske kanske kanske får jag nyckel till lägenheten på tis. :)

Ha en fortsatt skön söndagskväll så ska jag dåsa in i dvalan med "så ska det låta" i öronen.

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post806