Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Inte ensam i sängen....

Mars 2012Posted by Anna Jarl 2012-03-08 22:40:54

Cykla till jobbet?! Jo, pyttsan när det vräker ner snö..... smiley

Dessutom bråkade vindrutetorkarna med mig när jag skulle skrapa av snön. Själva bladet lossnade från armen.... Typiskt kill-problem.... Men efter många om och men (och efter jag försäkrat mig riktigt noga att ingen tittade på mig och skrattade) så löste jag problemet och torkarbladet sitter numera fast igen.

Imorgon är det fredag och det ska bli helt fantastiskt att få ta hand om min bostad en hel kväll utan att behöva tänka på att man ska gå till jobbet dagen efter. Kvällarna springer ju iväg utav bara tusan så man hinner ju knappt med. Det KAN lätt också bli en fredagskväll där jag gör absolut ingenting utom att slappa i soffan. smiley

Idag har jag köpt inflyttningspresent nr 1 till mig själv - en badrumsvåg. Invägningen stannade på.... trodde ni va?! Nej du, det håller jag för mig själv. Det blir kanske en inflyttningspresent nr 2 i helgen - i så fall en dammsugare. Inflyttningspresent nr 3 (sedan får man inte ge sig själv flera tyvärr) kan bli en resa i vår..... Jag VILL så gärna typ till Grekland... Men vi får se. AS kanske ställer upp som resesällskap. Vi hade haft SÅ himla roligt - det vet jag.

Nu ska jag krypa ner i sängen, men tro inte att jag är själv:

Han heter Skunk (och innan ni ens funderar över att det är en tvättbjörn så: glöm det!) och han har funnits i mitt liv i mååååååånga år.

Kram och gonatt

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post809