Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Självlysande grodor!

Mars 2012Posted by Anna Jarl 2012-03-12 22:16:23

Jag fixar, trixar, organiserar, rensar, slänger och rensar lite till…. Eftersom utrymme inte varit någon issue de senaste tre åren har jag samlat på mig en del kan man säga. I förra veckan åkte fem säckar kläder till bättre behövande och idag har jag slängt en hel massa gammalt smink och smycken. Men så kommer man till de där sakerna man glömt bort: en jadebuddah jag fått av en pojkvän, ett par favoritörhängen i form av papegojor, en självlysande groda – kommer ni ihåg när man samlade på dem!? De sakerna KAN man bara inte slänga, men annars är jag rätt sträng. Och grejen är att när man väl kommer igång att slänga så är det rätt befriande. Blir lättare att andas lixom….

Annars har jag mest haft dåligt samvete idag, att jag inte varit ute i det fina vädret. Golfklubborna som står vid sidan av sängen (ja, jag säger ju att jag har dåligt med plats) börjar viska om att de är rastlösa. ;)

Jag ska ta och släcka snart. Lördagskvällen i Wiseland var rolig men jag är fortfarande trött och idag har jag åkt halva Skåne och Småland runt. Dags att ha date med kudden.

Vårkram på er

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post810