Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Helg i stödord

Mars 2012Posted by Anna Jarl 2012-03-18 22:25:03
Nu har jag glömt att blogga igen... Kort om helgen: - fredag: kände mig som världens ensammaste (och jag vet att det är mitt eget fel så jag ber inte om er "tycka-synd") men tröstade mig med den nya twilight-filmen. Jobbade till midnatt. - lördag: tvättade, handlade, solade, städade, plockade (tar det aldrig slut!?) och kände mig liiite mindre ensam. Grannarna hade fest och eftersom det låter som de står i mitt sovrum när de är utanför så kan man nästan säga att jag var med på festen. Tur att man inte har svårt att sova... - söndag: löparrunda med go musik = allt känns bättre. Var hos per och katterna en stund. Tittade på gamla foton och gapskrattade för mig själv. :-))) Så! Dags att släcka. Planen är 3 km promme innan jobbet. Söndagskram på er!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post812