Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Sliten men duktig....

Mars 2012Posted by Anna Jarl 2012-03-21 20:52:46

Idag är jag sliten...

Har haft typ regionmöte med mina säljare och rekryterare mån-ons och igår kväll åt vi middag hemma hos mig. Jag knåpade ihop en tre-rätters som såg ut så här:

Laxcarpaccio med citrussallad

Helstekt oxfile med potatiskaka och sherrysås

Creme brulee

Det blev faktiskt riktigt lyckat och vi var päs-mätta efteråt. Jag var i säng halv två och därför ska jag försöka ta igen det ikväll.

Just pga att det blev så sent var jag inte ute och gick idag innan jobbet men måndag och tisdag har jag tagit mig ut ca 3 km kl. 6.15. När jag kommer in gör jag någon övning typ utfall, situps, kickbacks, flies eller armhävningar. Just nu har jag rysligt ont i mina gäddhäng så där tog något skruv i alla fall.

Har hunnit med att baka maränger idag också. Det blev ju en himla massa äggvita över efter creme bruleen och jag vet några yrväder ute i Tolarp som diggar maränger. ;)

Imorgon är det full fart med kundbesök och på fredag ska jag sätta personligt rekord i bilåkning. Men jag lovar att det är för bra saker.

Sussa gott!

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post813