Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Social helg - kul!

Mars 2012Posted by Anna Jarl 2012-03-24 22:27:24
Lördag kväll....

Men denna helgen känner jag mig inte ensammast i världen. Jag har precis kommit hem och är trött som attan. Ska mest bara skriva färdigt detta och gå coh lägga mig.

I torsdags var jag runt på en massa kundbesök och i går hade jag första kundbesöket i Värnamo och det andra i Lidköping (!) Japp, lilla sträckan där emellan. Stannade i Svenljunga hos mamma och pappa i går kväll. Där var det stora släktmiddagen med massa folk och god mat! Kul att träffa "mina" pojkar A1 och A2. De börjar bli så stora nu, men kan fortfarande krypa upp i knät på mig och säga att de saknat mig. Man blir varm i hela kroppen när man hör något sånt. :)

Idag gick jag upp helgvidrigt tidigt och åkte till Gbg. Efter en ansiktsbehandling träffade jag lilla H, Perra och El Patron. Inte att förglömma var ju lilla A med. Sååå söt! Vi fikade och shoppade. Jag var ju tvungen att se till att Lush klarar av även kommande år.... Nu har jag inga problem att lukta gott under överskådlig framtid om man säger så.... :)

På väg mot Halmstad stannade vi hos Taxie i hennes och familjens nya hus. Jättetrevligt! Har inte sett henne/dem på alldeles för länge.

Men nu är jag hemma igen. Har förberett lite jobb för måndag och ser fram emot en lång sovmorgon. Tror det även är lite Twilight-film med TT på gång imorgon. Mmmmmm!

Hoppas ni har en skön helg.

Välluktande kram!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post814