Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Lycka av våfflor, sol och golf

Mars 2012Posted by Anna Jarl 2012-03-26 20:16:11

Nu kan man nästan säga att det är en vana.... Att jag är ute och går på morgonen alltså. Fast idag var det en utmaning att komma upp. Min kropp tyckte att klockan var kvart över fem och inte kvart över sex... Dessutom var det attans mörkt igen.... Men det gick!

Har träningsvärk efter gårdagens träning på driving-rangen... Att man lixom kan få det på såna ställen där man inte ens trodde man hade muskler! Eller.... det kanske jag inte har och det är just därför jag får ont.... smiley Jag trodde det skulle vara smockfullt med folk eftersom det var så fint väder men jag hade hela rangen nästan för mig själv. Lycka att stå där och smacka iväg bollarna med solen i ögonen! Hur det gick? Tja, det kommer förmodligen gå lika bra/dåligt som förra året....

Igår morse gjorde jag världens godaste våfflor till frukost. Premiär-använde mitt dubbelvåffeljärn som jag fått av svärmor och svärfar (eller fd om man ska vara nogräknad). LCHF-våfflor med blåbär och grädde. Sååååå himla gott!

Igår kväll var TT här och vi Twilightade lite. Bra film! Undrar hur evinnerligt länge det dröjer innan man får se de röda ögonen i nästa film? Vi diskuterade just det varför Edward (vilket namn...) är så attraktiv i de filmerna. Han är det icke i Harry Potter och ser inte speciellt bra ut på de bilder som finns heller. Är det myten? Är det styrkan? Eller kanske att Bella aldrig behöver vara rädd för han kommer som ett swisch när han behövs. (En hyfsat bra egenskap förresten.... )

Nu ska jag ta och fortsätta läsa. Det var länge sedan nu, men när jag väl sätter igång är jag lätt "inne" i boken. Just nu är det Liza Marklunds Du gamla du fria som slukas.

Ha en fortsatt bra måndag och vill det sig väl så studsar jag upp imorgon bitti och går en sväng igen. :)

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post815