Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Vår och påskkärringar i luften

April 2012Posted by Anna Jarl 2012-04-04 21:36:18

Fast det är ruggigt kallt när jag går på mornarna (jo, jag gör faktiskt det) så tycker jag att man kan säga att våren är här! Idag har jag spelat mina första 9 hål för i år (gick la sådär, men helt ok för att vara första rundan. Gjorde samma fel som jag gjort förra året och förrförra och året innan dess, så det känns igen.....), sommardäcken är på både privata bilen och jobbebilen och jag har målat tånaglarna... Det är typ absoluta vårtecken!

Nu har jag också packat så att det ser ut som om jag ska flytta. Ska tillbringa i alla fall en del av helgen hos Happy. Det blir både fest och lite "arbete". Därför ska ju en hel massa kläder med... och skor.... vet ni: jag har fått ett erbjudande av Ellos att få 25% på ett par skor och jag hittar inga jag vill ha... nästan i alla fall. Ett par är väldigt fina, men hur jag än försöker rättfärdiga att köpa dem så kan jag inte försvara att de ser likadana ut som ett gäng som redan står i min hylla....

Imorgon är det jobb halva dagen och sedan är det ledigt lääääääänge. Ja, så himla lääääänge är det ju inte men en dag här och där extra gör stor skillnad. Hur skönt som helst!

Hörs vi inte innan så ha en bra påskhelg. "Flyg försiktigt" var det en kund som skrev i ett mail till mig smiley men jag snor den och önskar er en trevlig flygtur oxå. :)

Stor puss i påsk!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post819