Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

En bra helg

April 2012Posted by Anna Jarl 2012-04-15 22:08:20

Söndagskväll!

Helgen har varit jättebra! När jag hade sagt gonatt till er i fredags sov jag 11 timmar och åkte ut till Per och tog tag i trädgårdslanden. (är inte ni skilda tänker nån nu... Jo, men det innebär väl inte att man inte kan hjälpas åt eller??) Per skulle inte odla så mycket i år... Jo, tjena... När vi var klara så var det morötter, rädisor, dill, persilja x 2, salladslök, gul lök, baby leaf-sallad och plocksallad i jorden... Som vanligt alltså. Men det var kul.

På kvällen var jag hos segnälkab och Sparrow och drack rödvin och käkade köttplanka. Supergott och trevligt! Det var lite ovanligt att kunna cykla sådär spontant till kompisar. Det tog mig inte fem minuter.... Känns härligt som omväxling.

Idag har jag mest fördrivit tiden (läs: haft lite ont i huvudet efter rödvinet) tills Sparrow kom och hämtade mig för en 9-hålsrunda. Det började illa men sedan tog det sig faktiskt så jag slutade på 21 p. Ikväll har jag tvättat (dessa jäkla tvättider!) och tittat på en film.

Jag har också dykt lite djupare ner i mitt nya frikort. Inte för att jag behöver några frikort nu, men det låter bättre.... Channing Tatum.... En helt fantastiskt snygg människa som kan dansa galet bra. Dessutom har jag kikat lite på youtube-klipp och han verkar attans trevlig oxå.... Det verkar ju för bra för att vara sant... Ja, just det. Han är gräsligt kär i sin fru som är supervacker och OCKSÅ kan dansa byxorna av vem som helst..... Ja, det är i alla fall killen som petat ner till och med mr Ibrahimovic från första platsen på min lista.

Nu ska jag strax ta och ladda för en ny vecka. Ha en fortsatt bra söndagskväll.

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post823