Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Helgstart

April 2012Posted by Anna Jarl 2012-04-21 10:57:59

God Lördag morgon!

Efter exakt 8 timmars sömn (släckte kvart i två, vaknade kvart i tio) så känner jag att det är helt ok att ta tag i den här dagen.

Torsdagen försvann i bilen och på kundbesök. På kvällen tittade jag på en film In Time. Där hade alla pengar tagits bort och allt betalades med tid. Du hade en medfödd klocka som tickade på armen och du fick lön i tid och betalade tex mat med tid. När klockan kom ner mot noll så dog du. Klockan sattes igång när du fyllde 25 och så som du såg ut då förblev du resten av ditt liv. Dvs om du hade ett välbetalt eller arv eller så så kunde du leva för alltid. Fick en liten stress-klump i magen av filmen... men samtidigt så tyckte jag den var lite tänkvärd. Har ju inte varit så mycket för Justin innan men just nu går det inte att undvika honom eftersom han är med i varenda film som kommer typ. Och visst.... Det gör väl inte ont i ögonen direkt att han är med.. :)

Igår var jag på aw med Sparrow och Segnälkab. Vi började på Boom Boom Room. Har aldrig varit där men det var helt ok. Lite finare, lite lugnare, lite striktare... Det är inrett lite som Moulin Rouge - tunga röda gardiner, röda soffor osv. Men ändå chict och med stil. Det är lite kul när bartendern inte suckar när man beställer en daiquiri utan glatt fixar den smaskigaste drinken ever....

Men vi gick i alla fall vidare till Foxen efter nåt glas vin. Där var det som vanligt. Mycket "vanligt" folk. Jag var hungrig som en varg så jag HYSTADE i mig fem tapas, som jag knappt hann att smaka, men jag tror de var goda. :) En aw är oftast trevlig men den blir ju bara bättre med live-band och när de satte igång kom ännu mer folk. Riktigt trevligt.

Men nu är det en ny dag. Vet knappt hur den ser ut för jag har inte dragit upp rullgardinen ännu... Men jag ska ta och äta frukost, duscha och ge mig in till stan en sväng. Pappa fyller år imorgon och jag ska ev fylla på A2.s försenade födelsedagspresent oxå.

Kontot säger Medges Ej, men jag säger som Per: det kommer nya pengar varje månad... :)

Stor mysig lördagskram på er!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post825