Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Flickorna i köket och Medges ej.....

April 2012Posted by Anna Jarl 2012-04-23 20:44:05

Partystart!!!!! Eller.... jag menar veckostart!!!!! :)

Helgen har förflutit lugnt och fint. Kanske lite väl lugnt för mig.... Men det får väl ändra på sig framöver kanske. Lördagskvällen tillbringades i mamma och pappas soffa och söndagen var det kalas för hela slanten. Pappa fyllde år och sedan var jag hos Annsann och fikade.

Har ni sett hennes tårtor? kika in på www.flickornaikoket.se och förundras!! Bor ni i närheten av Svenljunga/Borås och har den minsta lilla anledning att fira något så ring henne. Hon fixar tårtor, smörgåstårtor, catering, buffeer och macarons. (Macarons är en av de få saker jag faktiskt inte testat att baka... Får göra det nån gång.... ) I alla fall så flög 4 timmar fort i hennes kök och det var jättetrevligt!

Idag har jag som vanligt haft en herrans massa telefonmöten men har också hunnit fixa håret. (Eller, inte jag men Emelie...) Ett kundbesök i Gbg hanns oxå innan jag landade åter i min sköna lägenhet.

Nu har jag kommit iordning och har inte så mycket fix kvar. (Hade behövt att köpa en garderob och en annan säng och en bäddsoffa... Men ni vet: Medges ej.....) Så nu skulle jag hinna med lite annat på kvällarna. Träna till exempel. En golfrunda är ett annat.... Fika med kompisar ett tredje... Ska ta tag i allihopa tänkte jag.... Jag börjar med fikan...

Faktiskt direkt.

kram!

  • Comments(2)//annapanna.annajarl.se/#post826