Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Stenplugg och excenterpress

April 2012Posted by Anna Jarl 2012-04-24 20:55:57

Ett litet missförstånd idag gjorde att jag hade exakt 40 minuter över i Älmhult. Och trots "medges ej" sponsrade jag Ingvar med 261 kr. Vem kan motstå lite skolådor, några doftljus och lite nya köksknoppar lixom. :) En ram blev det också. Jag (läs Per) ska sätta upp lite foton. Har så många himla fina bröllopskort på folk så det får bli temat för just den delen av väggen. Sedan ska så klart mormors tavla upp och bilden på Zlatan. Katten alltså..... :)

Per var här idag och skulle börja sätta upp rullgardin osv. Det gick sådär... Hur ska jag kunna veta att man behöver stenplugg eller vad det heter... Nu vet jag det. Idag har jag oxå fått lära mig skillnaden mellan en automatpress och excenterpress. Så det så! :)

Nu börjar jag bli lite stressad över jobbet. Jag ägnar liiiiite för mycket tid åt att hjälpa mina säljare och rekryterare så jag hinner inte med min sälj-del.... Men det är ju så mycket roligare att hjälpa andra till framgångar.... Imorgon måste jag ta mig i kragen och göra "mitt" säljjobb, annars kommer det gå åt skogen....

Fick soundtracket till Step Up 1 av Per. När han gått slängde jag på skivan och beredde mig på att studsa runt i hela lägenheten (precis som på filmen.... yeah right.....) Men oj vad ledsamma många av låtarna var. Visst fanns det ett par som jag kände igen som var en jädra tryck i, men de andra var riktigt sorgliga. Slutade att jag låg på soffan med benen över ryggstödet och deppade. Så den skivan får vi nog ta och redigera innan den får följa med i bilen... :)

Nu - dags för tv-serie.

kram!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post827