Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Elskling

Maj 2012Posted by Anna Jarl 2012-05-08 20:57:58

Burr!!! 8 maj och det var 3 grader varmt när jag var ute och gick imorse. För i helsicke!! Åt lunch med Happy idag och jag har ju varit lite tveksam innan men nu verkar det verkligen som om vår Turkiet-resa blir av! Det är i alla fall 23 grader varmt där nu enligt yr.no.....

Har försökt att byta el-leverantör idag.... När jag bodde med Per engagerade jag mig inte det minsta utan han visste bäst hur man tog hand om det där... Det får jag tebaka nu kan man säga. Har inte den minsta aning om vad som är billigt eller dyrt.... Men radio har jag och där går ju reklamen om "elskling". Så jag hoppade in där och ja, hittade väl något som var billigare.... Men vågade inte boka om mig utan att fråga pappa eller Per först. Och ingen av dem svarade i telefon så nu får Hem mina pengar någon dag till.

Nu har jag läst ut Brobyggarna. Tyckte den var kanonbra faktiskt. Ser fram emot fortsättningen....

I helgen tog jag fram sommarkläderna (och hängde väck vinterkläderna vilket jag fick ångra idag när jag behövde ett par svarta jeans....) Jag provade till och med det mesta och slängde i alla fall en påse, men med tanke på min nuvarande garderobsituation får jag helt enkelt säga att jag inte behöver köpa jättemycket nytt... I alla fall inte utan att slänga något gammalt. :)

Imorgon ska vi ha ett litet kundevent på golfbanan. Hoppas på liiiiiiite finare väder.

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post832