Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Herr Optiker och Sherlock.....

Maj 2012Posted by Anna Jarl 2012-05-14 22:12:03

Alltså: ursäkta min franska men var fan är värmen?? Kollade på yr.no i helgen.... 8 grader och regn... Ja, jag vet att jag kanske inte ska klaga för att jag snart åker, men ändå!!

I går var det i alla fall sol. Kallt i och för sig, men shorts på golfabanan funkade fint. Tyvärr var det och sällskapet det enda som funkade fint... Söte Jesus vad dåligt jag spelade. Ändå vann jag bollen på 26 p.... Det är sånt man egentligen inte ska erkänna.. En rejäl höjning blev det där ja...

Imorse klev jag upp kvart över fem... Inte riktigt frivilligt för det var faktiskt en mardröm som väckte mig. Inte ofta man har sådana nuförtiden.... Inte lönt att somna om eftersom jag ändå skulle upp kvart i sex. Drog iväg och lämnade kläder till en konsult och åkte tillbaka till H-stad igen. Hade ett gäng telefonmöten och sedan var det dags för optiker-besök.

Jag tycker de senaste veckorna att jag sett sämre framför allt på vänster öga. Men herr Optiker tyckte att ögonen såg bra ut, glasögonen stämde med de styrkor jag skulle ha. Linserna var också ok, förutom att han ville sänka styrkan på vänster öga.... Sänka... Fattar ni vad det innebär? Jag som är närsynt är på väg in i "ålderseendet" dvs långsyntheten... Därför kan man börja sänka styrkorna... Inga kommentarer på det? Då går vi vidare.... :) Eftersom allt var som det skulle så konstaterade herr Optiker att det måste vara fel på just den linsen jag haft de senaste veckorna. Jag är ju ingen Sherlock men det kanske jag oxå borde funderat över..... I alla fall fick jag en ny typ av lins som härmed testas. Slut på rapport! :)

Ikväll har Per varit här en kortis (skriver inte snabbis för då tror ni nåt annat....) och sedan har jag varit ute och gått och fikat med Jojo.

Provade lite sommarklänningar inför resan och det var ju inga problem med passform... men min blå-vit-tonade kroppsfärg spelar det nästan ingen roll vad jag tar på mig. En jutesäck kanske? :) Nä, lite förberedelser i solariet får det nog bli imorgon....

Nu är det dags att bestämma fika med Temper. Henne har jag inte träffat sedan vi pluggade så det ska bli jättekul!

Kram och sov gott!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post834