Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Brandsläckning och nedräkning

Maj 2012Posted by Anna Jarl 2012-05-15 22:29:43

What a day! Eller egentligen har de sista veckorna mest bestått av brandsläckning på jobbet.... Och då är det oftast inte jag som brinner.... :) Nu är det max 20 arbetstimmar kvar innan jag får turkisk sol på mig (förhoppningsvis i alla fall eftersom det regnar där nu.....)

Tittade på ett program innan med Alexander Bard. Jädrar i min lilla låda vad han kan prata! En eloge till den stackars programledaren som hängde med i alla hans konstiga ord och filosofiska resonemang. Jag tycker att han är lite halvkoko men det sägs ju att han är rätt smart så det är la jag som inte begriper bättre.

På torsdag ska vi till Tyskland och handla. Vi är fyra tjejer och åker as-tidigt på morgonen. Det föll på min lott att fixa en del av matsäcken på vägen ner. Vad tror ni om Kycklingmackor med myntapesto och mozzarella?

I sista numret av Iform fanns det ett program som skulle ge Bikiniform på sex veckor. Jag började imorse..... ja, jag vet att det är bara sex dagar kvar tills jag åker men det måste la gå ändå eller? :) Känner i alla fall av de övningar jag gjorde imorse efter promenaden...

Nu släcker vi!

kramen

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post835