Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Turkiburk!

Maj 2012Posted by Anna Jarl 2012-05-23 21:04:03
Nu är vi äntligen framme och har haft en dag vid poolen. Resan hit var förvånandsvärt jobbig... Tänkte mig att en resa till Turkiet som rena barnleken jämfört med tex Thailand. Å det var flygresan oxå... Hann nästan knappt lyfta innan vi skulle ner igen. Däremot väntade oss en två timmar lång bussresa.... DEN var sträng... Vi var framme vid kvart över tre inatt och hann bara se att duschen var lixom fri insyn i från hela lägenheten (!) och sedan var det sängen.... Idag har vi degat vid poolen stundvis väldigt slitna. De andra har badat..... Inte jag.... :-) so far är maten bra, hotellet nytt och fräscht och personalen väldigt trevlig. Har dock ingen aning om var jag är... Bor vi mitt i smeten eller i nån utkant av Alanya? Får utforska det när vi sovit... Nu har jag trådlöst internet hela veckan så jag är med i matchen igen. ;-) Stor, lite solsvedd kram!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post837