Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Uppdatering sedan sist

Juni 2012Posted by Anna Jarl 2012-06-03 10:11:10
Jajjamän! Då skriver vi Juni 2012!! Och min termometer visar..... 22 grader inne och 21 ute.... Det låter ju bra! Men skulle man sedan gå ut och kontrollera detta så blir man lite besviken..... Just för tillfället är mitt fönster i sol och blåsten kommer inte åt....

Puh! Vad är det som hänt sedan sist. Jo, resan till Turkiet ja.... hur mysigt som helst och lugn och ro. Inte en enda dag med uppvaknande till torr mun och bakfylla utan bara utsövd och pigg. Happys barn var lika mycket änglar som barn är mest och lika mycket jäkliga som barn är mest. Goa är de i alla fall!

Vi hade två mulna dagar och då gick humöret givetvis ner många grader men då passade vi på att shoppa istället. Turkiet har allt som Thailand har fast inte riktigt så billigt men med bättre kvalite istället. Man ska naturligtvis pruta och hela baletten men efter det var vi rätt nöjda med inköpen. Det blev Converse-skor till mig, T och Per och t-shirtar och linnen och skärp och hoodies. Funderade på att köpa en resväska (behöver verkligen det) men då blev jag lite snål.... Så ni som brukar ge mig saker i födelsedagspresent kan väl notera det.... :)

Väl hemma blev det rivstart med utbildning på HK och sedan trix här hemma. I torsdags var jag hemma hos Per och tvättade... Japp, det är oväntat kladdigt i HELA resväskan när en styck solkräm öppnat sig.... Inte blev det bättre av att en hudkräm hade gjort samma sak i necessären. Jo, så hos Per fick jag kela lite med mina kisar också. Mysigt!

I fredags jobbade jag till halv åtta (japp, en del att ta igen) och sedan var det bara hem, mat och lägga sig i sängen och kolla på serier. Jag släckte vid kvart över tolv och vaknade 11 timmar senare.... :)

Igår var jag redig... :) Hade tvättid så jag slutförde solkräms-jobbet. Jag tog mig även i kragen och var ute och sprang. Turkiet-resan hade den mindre trevliga effekten att jag gick upp en massa i vikt. Det ska bort!! Jag städade här hemma, bar ner lite saker i förrådet och fixade en massa med roliga grejer som händer framöver. Jag vet inte riktigt om jag kanske var lite FÖR redig för jag fick en jäkla huvudvärk och gick och lade mig tidigt.

Idag är det en ny dag och på programmet står egentligen "ut och springa/gå" och "drivingrangen". Vi får la se hur det blir med det.

Ha en kanondag så hörs vi snart igen.

Stoooooor kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post840