Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Uppdatering

Augusti 2012Posted by Anna Jarl 2012-08-03 21:04:41

I´m back!!

Har haft en välbehövlig semester och det har inte varit många dö-stunder de sista tre veckorna.

Vad har jag då hunnit med...? Jo, bland annat har jag tillbringat ett par mysiga dagar i Lysekil med AS. Har säkert varit i Lysekil nån gång när jag var liten men kom inte direkt ihåg det. Men nu åker jag gärna tillbaka.

Galet vackert är det!

Ifrån Lysekil åkte jag via Svenljunga för att kika till lillebrors nya lilla tillskott i familjen. Lilla A4 var SÅ söt och SÅ liten.

Hann nätt och jämt komma hem innan jag fick besök från två gentlemän från Växjö. Då blev det lite golfspel och kuligheter så klart. På helgen var det dags för after beach med Duojag igen. Den här gången fullständigt KOKADE Solgården.

Där det vanligtvis går lite lugnar till - uppe på restaurangplanen var det fullt disco. DJ-båset = taket..... :) Jag och lilla E stod på plattan och kunde inte stå still. (Det berodde givetvis delvis på att det var sjukt mycket folk men också på att Duojag som vanligt levererade.) Och japp, Anders var lika snygg som vanligt. Men någon som är på starkt uppseglande i popularitet är lille Simon.... Charmig som tusan! Som vanligt blir man danssugen efter en fullsmockad after beach så vi hamnade på Leffes på kvällen. :)

På måndagen v 30 var det helt andra saker på schemat. I julklapp fick Lill-Pär en övernattning i Hölseböke. Japp, så heter det. Det är en hälsogård som ligger en bit från Falkenberg. Egentligen skulle Lillebror vara med också men han har ju som ni förstår liiiiite annat att tänka på just nu. Så Per, jag och Lill-Pär gav oss ut på lite "vildmarksliv". Vildmarksliv innebär, för mig, ingen el, inget rinnande vatten, mat över öppen eld osv. Lite scary men det var bara att "beväpna" sig....

Men det var riktigt trevligt. Vi fiskade och här ser ni storfeskarna..... :)

Den som fick den minsta fisken var nog lyckligast.... :) Jättevackert var där i alla fall och minsann, blev det inte mat över öppen eld - dock inte egenfångad.

Rätt skönt var det i alla fall att komma hem igen. :)

Sedan bar det av till Vislanda för att hämta nyckel till nya lägenheten. Jag hade ju bestämt mig för att måla istället för att tapetsera. Det är väl bara till att klabba på lite färg? Hur svårt kan det va lixom....... Jättesvårt...... Så förutom att jag har slitit som ett djur själv har jag fått fantastisk hjälp...

Ni ser ju hur väggarna ser ut.... Man skulle tydligen spackla och slipa och greja innan man kunde "klabba på" färgen.... Vilket sabla helvetes jäkla förbannat jobb!! Alla målare i hela världen förtjänar löneförhöjning!! Nu ser väggarna lite bättre ut men jag var väääääldigt nära att börja gråta när jag insåg att det behövdes tre strykningar för att täcka..... Nu börjar jag se slutet och det blir faktiskt riktigt fint. Men tack tack tack till er som hjälpt mig so far!!!

Nu är det fredagskväll och jag har fixat och trixat lite hemma. Just det - jag har jobbat denna veckan oxå. Men det var verkligen öken! Hände inte ett dugg.... Nästa vecka däremot så rullar det nog på fint.

Imorgon hoppas jag på after beach. Det är Haaks som spelar så blir det bara fint väder så kan det nog bli trångt. :)

Nu ska jag ta mig lite kvällsmat. Har laddat ner RunKeeper och faktiskt till och med satt igång. Har lagt upp ett tempomål och ett viktmål. DET är jag bra på. Att lägga upp mål alltså.... Sedan hur det går med att nå dem, är en annan sak.....

Hoppas ni har haft en lika go och händelserik sommar som jag. Nu tar vi ett par veckor och njuter av slutet av sommaren för sedan, go vänner, då tutar vi igång hösten med en jädra sch-bang.

stor sommarkram

  • Comments(1)//annapanna.annajarl.se/#post847