Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Från en lägenhet till en annan.....

Augusti 2012Posted by Anna Jarl 2012-08-19 19:42:44
Ombytta roller kan man säga... Så som det såg ut i lägenheten i Vislanda innan - ser det typ ut här i Halmstad nu. Jag sover på en madrass på golvet och det är flyttkartonger överallt. Jag vet inte var jag har vilka saker och vet knappt var jag vaknar. Men nu börjar saker och ting falla på plats.... Nej, skoja bara.... Men de tunga möblerna fick jag hjälp med att flytta i helgen. Vem som var så tokig så de hjälpte mig att flytta igen?? Per, så klart! Vad hade jag gjort utan honom?? Gurkan hjälpte till med möblerna från lägenheten i Halmstad och sedan fixade vi upp dem i Vislanda.

Till råga på allt har jag knäckt till ryggen. Det hände nåt när jag och PH flyttade en byrå härom dagen... Så nu vet jag inte hur det blir med golf på tis med Use och nästa helg ska vi iväg med golfstyrelsen och spela.... 3 rundor.... Jag har inte hållt i klubborna sedan den 10 juni så det kommer ju gå sådär.... smiley

Men i alla fall: imorgon gör jag min sista dag på Ikett och det känns hur konstigt som helst. Jag skrev mitt sista veckobrev för någon timma sedan och det var nästan så det trillade en tår. Kan bara tänka mig att jag, imorgon vid denna tiden, känner mig helt tom och typ "ingen i hela världen behöver mig".... Det är lixom inte bara som att sluta ett jobb, vilket som helst. Jag har byggt något i fem år, fått välja vilka medarbetare jag vill jobba med och utvecklat dem och har haft fruktansvärt kul. Det har givetvis inneburit hårt och slitigt jobb, men "jobb-ångesten" på söndagar har till 99,9% lyst med sin frånvaro. Det har helt enkelt varit kul! Men nu är det dags för nya roliga grejer.

I fredags var jag med mitt nya jobb och fick en liten kort glimt av chefer, anställda och verksamhet. Det kommer bli galet mycket att lära sig men förhoppningsvis lika galet roligt. DET ser jag verkligen fram emot.

Men nu ska jag göra lite kvällsmat och sedan stretcha ryggen. Har en pinsamt ytlig bok som väntar också. Inte en bok för AS om man säger så..... :)

Ha en fortsatt bra söndagskväll!

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post849