Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Beetween jobs, packa och tråckla....

Augusti 2012Posted by Anna Jarl 2012-08-23 19:49:38

Nu är man "beetween jobs" på riktigt.... I måndags satt vi på Halmstadkontoret kvar riktigt länge och bara tjötade (och AH fixade mina telefoner. Att det ska vara så förbaskat krångligt.) Sedan svettades jag ut det sista av Ikett i Pers bastu.

I tisdags blev det golfspel med Use. Jag var väldigt orolig för ryggen men tack vare en och annan starkare tablett från Pers medicinskåp så funkade det fint. Gött väder och trevligt sällskap gjorde att jag slutade på 35 poäng. Inte illa pinkat med tanke på att jag höll i klubborna typ 10 juni sist. Dock retar det mig lite att jag inte har en enda golfnerv som sitter där de ska. Sista hålet, där jag ju hade chans till sänkning, strök jag.... Typiskt Anna....

Efter golfen åkte jag till Vislanda. Denna gången med en bil lastad med.... skor.... :) Hade väldigt trevligt telefonsällskap hela vägen så det gick hiskeligt snabbt dit. Ivan kom en sväng på kvällen och vi slängde ett getöga på Dallas (!)

På onsdagen körde jag tillbaka till Halmstad och packade och packade och packade och köpte fler flyttkartonger och packade lite till. Hann med ett möte på golfklubben och sedan packade jag lite till..... Nu ser min lägenhet ut som kriget och de flesta skåp är tömda. Nu är det de tråkiga "slattarna" kvar... De grejerna som inte blir en hel flyttkartong som man helst vill glömma kvar.

Idag hämtade jag min resårmadrass (som jag ska ha i min Halmstad-lgh) hos Per. Hade trott att det inte blir så många nätter till här, men det blir det nog i alla fall och min gamla rygg känner av att sova på en vanlig madrass. Så hade du sett mig tråckla in en 1,60-madrass i kofferten på bilen så hade du först skrattat ihjäl dig och sedan förhoppningsvis erbjudit din hjälp.... Den hade behövts...

I eftermiddag har jag varit i Kungsbacka och shoppat tillsammans med mamma och hennes kompis. Det blev lite trosor, schampoo, örhängen, gardiner osv. Inga stora saker men ändå trevligt. (Förlåt Taxie att jag inte hörde av mig men jag var tvungen att sticka hem rätt fort....)

Nu ska jag packa för en helg med golfstyrelsen. Eller: ni som känner mig - det har varit hyfsat färdigpackat i flera dagar, men jag ska göra färdigt. ;) Trodde någon skojade med mig när jag tidigare idag kikade på vädret i Karlshamn på lör: mellan 12-16 skulle det trilla 30-45 mm regn!!!!! Nu har de som tur är ändrat sig..... puh!!

Önskar er en mysig helg!

kram

  • Comments(1)//annapanna.annajarl.se/#post850