Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Sista rycket innan jobbstart...

September 2012Posted by Anna Jarl 2012-09-02 22:06:19

Sådär! Nu var det slut på ledigheten. Ligger i min säng i Vislanda och ska bara kika på en serie innan det är dags att sova skönhetssömn inför första dagen på nya jobbet.

De sista dagarna har gått i ett kan man säga. I fredags blev jag hämtad vid 17 av mina fd kollegor. Kvällen gick via B&B med bowling (som jag verkligen suger på!), Lilla Helvetet (med chevre och honung till förrätt och ryggbiff till varmrätt - sketagott!), Fox & Anchor (med cider och shots i långa banor), Hem till mig (med efterfest som slutade med att jag fick sova på en madrass eftersom både min säng och bäddsoffa var upptagna av pojkar..... ) Det var en helkväll vill jag lova! Riktigt, riktigt kul hade vi men fy för attan vad jag var sliten igår....

Jag fick givetvis skylla mig själv. Jag packade bilen, hämtade upp Per och mötte upp mamma och pappa i Vislanda. Här firade vi lite födelsedag. Jag fick två jättefina resväskor av familjen Petersson och Per spann vidare på mitt nyvunna golfintresse och hade köpt en så fin putter att inte ens jag kan skylla ifrån mig längre. :)

Men vi låg inte bara på latsidan. Gardinstänger, hatthylla, tv, bokhyllor, ljuslyktor, rullgardin och klädhängar kom upp i en schwung! Mamma fixade med gardiner, blommor och allmänna "hemma-trivsel-grejer". Det är så himla kul att se mamma, pappa och per i action. De är som små myror som effektivt och gör vad de ska i team.

Oxfilé, kantarellsås och potatis och rotfrukter från Tolarp belönades vi med senare på kvällen. Lagom till irishen kom Ivan förbi.

Idag var jag liiiite piggare som tur är. Vi drog oss hemåt och jag körde två fullpackade billaster till Farmors lägenhet. Å sedan packade jag igen.... (mycket packande nu....) och åkte tillbaka till Vislanda.

Det känns lite konstigt men här ska jag faktiskt vara ända till på fredag... Imorgon kl. 8 ska jag infinna mig på IN för introduktion. Känns lite som när man var liten och var förväntansfull inför skolstart. Så himla spännande!

Sov gott och dröm söta drömmar!

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post853