Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Fortfarande däbbt i däsan...

September 2012Posted by Anna Jarl 2012-09-06 21:06:40

Gokväll!

Har hunnit fylla år och blivit gratulerad av en tokmängd människor. Mest via fb i och för sig, men det är kul i alla fall. Jaha.... då var man 39.... vi pratar inte mer om det....

Jag fick i alla fall fina presenter och hade goa vänner på besök.

Imorgon gör jag min femte dag på mitt nya jobb. Herre Jesus vad fort denna veckan har gått! Men det är så himla kul att ställas inför nya saker hela tiden. Att inte veta hur man ska lösa något, hur man ska hantera det eller ens vem man ska prata med för att få hjälp. Har ju mina kollegor med samma titel i regionen och de är lugnet själva. De kan HUR mycket som helst och jag känner mig inte ett dugg orolig så länge jag kan fråga dem.

Denna veckan har jag hunnit vara på kontoret i Alvesta, Malmö och Hässleholm. Får ta de andra orterna nästa vecka hoppas jag. Idag har jag faktiskt landat i Halmstad. Har mest tagit det lugnt, packat ett par kartonger och hunnit ikapp med lite privat admin. Imorgon ska jag till Hässleholm igen. :)

Är fortfarande snorig, hostig och har ont i halsen men har i alla fall inget feber längre. Men för säkerhets skulle ska jag släcka lampan tidigt ikväll så kanske kanske kanske jag orkar ta en sväng på rangen imorgon efter jobbet för att prova mina nya klubbor. :)

Happy torsdags-kram på er

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post855