Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Sh'bam!

September 2012Posted by Anna Jarl 2012-09-11 19:41:30

Var hos vårdcentralen igår för att få nåt för ögonen. "Badda först med ljummet vatten ett par dagar. Är du inte bättre kan du komma tillbaka." smiley Då brann det till i det rödhåriga och jag fick en salva utskriven....

Nu är faktiskt både ögon och förkylning bättre. Hostan, snoret och febern lämnade jag med varm hand över till Per som härbärgerar det ett par dagar.

Igår var jag på ett gym och kollade lite. De frågade om jag tränat tidigare. "Oja, jag har sponsrat många gym tidigare....." smiley Jag band i alla fall upp mig på ett 8månaders autogiro så får vi se... Har faktiskt lite lust att sätta igång nu. Dessutom har de en träningsform som jag inte har testat: Sh'bam.... "heta moves till listettor och remixade gamla favoriter". Det är väl lite Anna över det? :)

Jag bokade in mig på ett pass på söndag men mumlade något om att jag kanske inte är frisk tills dess. "Du menar från förkylningen?" frågade tjejen på gymet.... Jag svarade "Nej, från Ivans inflyttningsfest dagen innan....." Men allvarligt talat har jag till och med lite lust med en Pump eller så. Det var länge sedan!

Dags för att hämta tvätten, borsta tänderna, titta på en serie, kleta goja i ögonen och sova... Jag ska vara i Alvesta HALV SEX imorgon bitti!! Okristligt tidigt, men en resa till Kalmar väntar så det kan bli kul.

Hörs snart igen!

En mycket friskare kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post857