Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

CXWORX och termiter....

September 2012Posted by Anna Jarl 2012-09-18 21:21:54

Tittade precis på X-factor... Lika pinsamt som vanligt. När det är som värst kan ni hitta mig i fosterställning i soffan med händerna för ansiktet och lika plågad som under de förbannade core-övningarna jag gjorde på träningen för en timma sedan...

Core... eller CXWORX som det heter.... Att träna mage och rygg i 30 minuter är väl inget? Jo... Om man heter Anna Jarl och har kramp i magen på uppvärmnigslåten... Vart i glödheta helsicket tog mina magmuskler vägen?? DÄR har jag lite att jobba på kan man säga. Tog ett BodyBalance-pass efteråt och där är jag mer med. Rörlighet, balans och smidighet är mer min kopp te. Även fast man har svårt att se det på mig....

Annars har jag haft en rolig dag "i verkligheten". Har bland annat varit och kikat på hur man termitsvetsar och hur en makadamrensare ser ut. Helt slut är jag efter en sån dag. Jag lär mig saker hela tiden och är frågvisare än en femåring.

Helgen var förresten riktigt trevlig. Lördagskvällen innebar inflyttningsfest hos Ivan. Det var minst sagt fullt ös och när vi sedan hamnade på Ewas hade jag ju lyxen att framåt två-tiden ha typ 25 meter hem. Eftersom det var ett väldigt bra coverband som spelade (gamla låtar typ Toto osv. Sådana som jag uppfostrades med av Annsann och co.) så dansade jag ju hela kvällen. När jag kom hem vara alla kläderna genomvåta utom skärpet så det var en dusch som gällde innan säng.

I söndags blev det faktiskt oxå lite träning. Denna gången testade jag ett Sh´bam-pass. Det är LesMills motsvarighet till Zumba. Liiiiite för lite aerobicdans och liiiiite för mycket salsa/konga osv. Dvs mina höfter klarar inte riktigt att jucka i 700 km i timmen i flera minuter. Ryggraden hotar lixom att dislokalisera sig själv..... Men visst: jag kan tänka mig att köra passet fler gånger. Svettig blev jag och det är väl själva vitsen.

Åh! Nu är det Zlatan på tv. Han har tydligen gjort mål.... Lovely!

Imorgon är det tåg till Malmö som gäller. Har fortfarande ingen riktig koll. Yttersträngsbyte, sa du?? I-räl och S-räl? Termitsvets - det är alltså inte svetsning med små insekter?? Undra när min hårddisk är full.... Kanske borde tömma ut något värdelöst vetande. Typ finska nationalsången eller nåt. :)

Ha nu en skön fortsatt tisdagskväll så hoppar jag in i duschen.

Förvirrad kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post859