Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Dolores....

September 2012Posted by Anna Jarl 2012-09-27 20:47:47

Ok, då är kanske smekmånaden över. Det blev bara tre veckor, men ändå. Idag har faktiskt varit en skitdag, men en å annan sån måste man ju tugga i sig oxå....

Sedan jag skrev sist har det gått i ett... Ons - Malmö, Tors - uppföljning av arbetstid med facket + OP-möte med alla arbetsledare och fre - möte med controller inför budget.... Fredagskvällen spenderade jag med att köra fram och tillbaka mellan gamla lägenheten och nya i H-stad. Ååååå vad jag tyckte synd om mig själv! Det var mitt i natten, det spöregnade och jag var helt ensam.... Nja... men klockan var i alla fall typ 21.... :) Grejerna tog ju ALDRIG slut!

På lördagen fick jag hjälp av Per att flytta de sista tunga möblerna och sedan stod golf på schemat. Banan var plaskblöt så efter nio hål så gav vi upp. Kvällen innebar ingen större ansträngning än två filmer. Det behövde jag.

På söndagen slutspurtade jag. Förrådet tömdes och Happy kom och hämtade bäddsoffan. Observera att den soffan som Beach och Per slet med plockade jag och Happy ut själva.... :) På eftermiddagen bar det av tillbaka till Vislanda.

Måndag och tisdag innebar förutom jobb - tvättid (fy fasen vad tvätt jag hade!) och träning - spinning och cxworx. På onsdagens morgon (jag gick upp 4.20) körde jag till Malmö på budgetmöte. Direkt därifrån tog jag mig till Halmstad för styrelsemöte på golfklubben. Puh!!

Idag har jag, som sagt, haft lite motgångar.... Men ikväll har jag i alla fall packat och fixat lite här hemma. För imorgon bär det av igen. Åter till Halmstad för besiktning av lägenhet och vinprovning i goda vänners lag.

En sak är säker: på lördag morgon måste jag sova!!

Dagens "blörk" (T brukar säga så när det är nåt som är klart obra....)

Människor som är "söta och rara" utåt men i själva verket är.... ja, nåt helt annat. Kan ni er Harry Potter så är de nåt liknande Dolores Umbridge....

Hu!!

Nu ska jag ta och softa framför tvn.... Men vad ska jag välja: New Girl eller Hela Sverige bakar?

kram på er

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post860