Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Packa - packa upp - packa....

Okt 2012Posted by Anna Jarl 2012-10-08 21:23:07

Nomadfolk - det är jag.... Just nu lever jag i kappsäck, tvättar där jag kommer åt och har alltid en necessär packad och alltid sur mjölk i något av mina kyl... typ... tyvärr blir det inte alltid så nyttig mat heller när det ska gå fort och man bara trycker ner något i kakhålet. Men så får det vara en period.

I helgen tog vi (jag, mamma och pappa) "första spadtaget" på renovering av min lägenhet. Jag tog faktiskt en del bilder som jag tror att mina fd svärföräldrar tycker antingen är intressanta eller sorgliga. Tyvärr hittar jag inte sladden som jag kopplar ihop kameran och datorn med, så de får vänta någon dag. Förhoppningsvis är de i Halmstad och dit kommer jag på tors.

Annars har dagen varit full av möten och resten av veckan kommer att fortsätta med det. Har hunnit med att sola idag efter jobbet. Visst är det gott när man blir varm i hela kroppen och så rycker man till sådär när man somnar så man nästan slår huvudet i rören. smiley

Ikväll har jag strukit skjortor, och packat..... så klart... imorgon bär det av till Malmö där jag ska vara till och med tors.

Nu blir det ett avsnitt till av Warehouse 13 och sedan kommer John Blund.

Ha en fortsatt skön måndagskväll

kram!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post863