Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Dagen före dagen före dopparedagen...

Dec 2012Posted by Anna Jarl 2012-12-22 21:18:54

Hej!!!

Nu är jag hemma i Svenljunga hos ma och pa. Har redan börjat frosseriet.... :) Så man vet aldrig vad vågen slutar på efter en helg här.... Mat var tredje timma - lätt!

Lite skönt faktiskt att vara ledig, även om jag givetvis jobbar lite då och då, men man behöver inte ställa klockan och masa sig upp mitt i natten i alla fall. Ja, nu vet ju ni också att jag tycker det är pinsamt roligt att jobba, men sova kommer i alla fall på fem-i-topp. ;)

Nästa jobb-år har massor av kul i bagaget tror jag. Ska bli riktigt roligt att ta tag i. Som ni märker har jag redan laddad lite.... :) Dock har vår organisation också varslat. Härom dagen gjordes det officiellt att 190 pers förmodligen kommer att stå utan jobb av våra killar och tjejer. Det är ju mindre kul och inte alls en önskvärd situation. Men så är det.

De sista veckorna har jag mest jobbat och flugit mellan mina lägenheter och kontor. Nu börjar Halmstadlägenheten se ok ut och bara jag får en diskbänk med spis kommer jag trivas som fisken där. Många tycker nog jag är lite tokig men min Vislanda-lägenhet ligger mig också varmt om hjärtat. Faktiskt! :) Kan man trivas lika bra på två ställen? Det kanske är ungefär som att vara kär i två personer... Eller - kan man det? Ooooo, nu byter vi samtalsämne..... :)

Igår var jag ledig från jobbet och tog tag i mina julklappsinköp på riktigt. Det gick sådär i Växjö men när jag väl kom till Halmstad så gick det bättre. :) Firade lite jul med Per på kvällen och myste i "mitt" gamla hus. Det gör sig verkligen i juletid. Till och med Doris och Zlatan var nöjda att träffa mig. :)

Idag har det varit full fart. Jag började med att sätta tätningslist på min lägenhetsdörr... :) Känns skönt att inte höra allt och alla utanför.... Efter lite packning och fix och trix bar det av till Svenljunga via Ullared (!) Näe, jag gick inte in på Gekås men T hade lite beställningar på Hairstore och märkligt nog kom jag inte ut därifrån utan att de rånat mig på 1200 kr.... Typiskt mig.... Dock lockade inget på MQ eller Scorett....

Ikväll har vi hunnit med att koka knäck (eftersom de två satserna jag, PH och Ivan gjorde gick rakt i soptunnan eftersom duktiga jag skulle nödvändigtvis ha dem i ischokladformar för det var finare! Ibland blir ju knäcken jäkligt hård. Då funkar det att lixom suga ur dem ur pappformar. Ur aluminiumformar blir det minst sagt obehagligt...... ) och jag har satt mamma och pappa i arbete med att slå in kolor... :))) De sista julklapparna (nästan) är klara och när jag borde krascha i soffan funderar jag på att ta fram jobbdatorn... Bara kolla lite... :)

Imorgon är det sill-lunch hos Lillebror med fam C. Ska bli skönt att träffa alla igen.

Hoppas ni alla har en skön kväll.

Stor kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post876