Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Energi-kick!

Dec 2012Posted by Anna Jarl 2012-12-29 01:44:02

Japp, jag vet. Det är mitt i natten. :) Men så är det ibland när energin bara sprutar.

Idag har jag och T gjort Väla. Big time! Vi kom dit strax efter kl. 12 och åkte vid 19. Då hade vi hunnit med alla gångar och stråk som fanns.... och jäkligt många affärer. Gick så klart lite pengar men ändå inte så blodigt. Med tanke på att det knappt gick att hitta en enda parkering när vi kom dit så var det förvånandsvärt lugnt där inne. Ingenting jag handlade var så klart på rea, men strunt samma.

Jag åkte vidare till Halmstad och tog tag i mitt liv här. Tills nu har jag plockat ur en massa kartonger, laddat bilen för tippen imorgon och förberett morgondagens dagsverke..... Det är ingen lek, för nu ska de kartonger som jag inte kan eller vill plocka upp nu, upp på vinden. Tre härliga våningar utan hiss ett antal gånger... Det får bli morgondagens träningspass. :)

Har faktiskt hunnit jobba lite också. Städat lite bland fakturor osv. Uppkopplingen här är bara så usel så jag får lite kryp i kroppen. Får nog göra något åt det....

Har lånat Jan Guillous "Dandy" av mamma och pappa så jag fortsätter väl på den tills John Blund kommer.

Godnatt och sov gott!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post878