Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Nytt år... nu gasar vi

Januari 2013Posted by Anna Jarl 2013-01-02 22:40:25

Nu tänker jag inte skriva nytt år nya möjligheter..... det är bara en klyscha. :)

Men så är det ju faktiskt.... :)

Nyårsaftonen gick av stapeln med en jädra schbang (som jag skrev på fb). Två fester hanns med och jag stupade i säng vid halv fem på morgonen. Då hade alla nyårsingredienser varit med på menyn: nya bekantskaper, god mat, god dricka, mycket dricka, en massa roliga sms och fb-hälsningar, trevligt sällskap, raketer, dans, en och annan spagat... titta på andra som är betydligt mer berusade, telefonsamtal mitt i natten, gratulera lilla H osv osv osv.

På nyårsdagen mådde jag riktigt bra. Kanske till och med lite bättre än jag förtjänade. :) Det var inga problem att ta på löparbrallorna och hämta bilen och när jag kom hem blev det tillagning av stora goda fetaostbiffar både till kvällen och att ha i frysen. :) Myste dock en stund i soffan med täcke och film och var rätt nöjd när John Blund kom förbi vid halv nio....

Idag har jag äntligen haft en riktig jobbardag. Det har varit mycket folk på kontoret och då händer det lite grejer även i min effektivitet. Jag mår inte riktigt väl av att vara ledig så här länge och lixom bara vara hemma. Att åka iväg och ligga på en strand är inga problem, men att bara gå hemma och älta blir jag inte gladare av.... Så idag känner jag att jag har ökat tempot lite och faktiskt fått en hel del gjort.

Imorgon ska jag hjälpa en kompis med CV och kika förbi jobbet en liten sväng men slutdestinationen är Halmstad. Bio på kvällen ser jag fram emot. :) Att sedan på fredag springa upp och ner 3 trappor till vinden med kartonger ser jag INTE fram emot, men så blir det.

Hoppas ni har haft en riktigt bra nyårshelg också. Nu gasar vi på lite så det blir lite fart på det här året. ;)

Kram och gonatt!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post880